نمای شیشه اسپایدر ، قیمت اجرای نمای شیشه اسپایدر

نمای شیشه اسپایدر بیشتر به دو علت این نام گذاری انجام شده

  • شباهت ساختاری شکل ظاهری یراق آلات نمای اسپایدر به عنکبوت .
  • مهار شیشه های نمای اسپایدر به صورت شبکه بندی شد بر روی پایه ها انجام می شود که این ساختار بی شباهت به عنکبوت نمی باشد .

به طور کلی نمای شیشه اسپایدر اسپایدر دارای سیستم های متنوعی از سازه ها هسنتد که از به صورت سازه های فلزی ، کابلی و شیشه ای ساخته میشوند که امروزه شاهد این هستیم که شیشه های اسپاید طرفداران بسیار زیادی کرده است و در ساختمان ها بیشتر استفاده میشود.

نمای شیشه اسپایدر

دلیل تمایز نماهای اسپایدر نسبت به سایر نماها اتصالات خاص و پیشرفته ای است که در آن به کار رفته، این شاهکار مهندسی چشم هر بیننده ای را به خود جذب و خیره می کند. قطعا برای شما هم پیش آمده که بر فرض مثال در مجتمع های تجاری و تفریحی به این اتصالات خیره شوید و سعی کنید  سیستم ساختاری نما  را تحلیل کنید و به سوالاتی همچون چگونه نمای ساختمان با این شیشه ها پوشانیده میشود یا به چه نحوی مقاومت لازم در زمان زلزله یا در اثر برخورد ضربه را از خود نشان می دهند.

در واقع شیشه و سازه نمای اسپایدر داری ساختار پیشرفته ای هستند که توسط مهندسین معمار طراحی شده سپس توسط مهندسین عمران محاسبه  و در شرایط مختلف (تمام بارهای جانبی مانند باد ،ضربه، زلزله، آتش سوزی و غیره) تحلیل خواهند شد ، با توجه به کاربرد و نوع طراحی از انواع مختلفی که مهندسین تعیین میکنند استفاده می شود .

قیمت اجرای نمای شیشه ای اسپایدر

اسپایدر ها از یراق آلات و سیستم های مختلفی تشکیل شده اند. پیاده سازی هرکدام ازین موارد زمانف تخصص و یراق آلات مخصوص به خود را می خواهد . در نتیجه باید توسط کارشناش نیاز شما شناخته شود و قیمت به شما اعلام شود. شما می توانید این موضوع را با کارشناسان هما رزیدنس از طریق شماره تلفن tel:021-4481-0190 در میان بگذارید

انواع سیستم سازه ای مورد استفاده در نمای اسپایدر شامل :

  • سیستم استراکچر فلزی
  • سیستم استراکچر کابلی
  • سیستم استراکچر شیشه ای

نمای اسپایدر نوعی از نمای مدرن محسوب می شود و مهار شیشه به صورت نقطه ای به وسیله قطعه ای به نام روتل به سازه استراکچر متصل می گردد . سازه ها معمولا به شکل عمودی و بسته به نو استرکچر کاربردی از نوع فلز شیشه یا به صورت کابل هستند

قیمت نمای شیشه اسپایدر

پارامترهای  نظیر استراکچر ،جنس و آلیاژ استنلیس استیل یراق آلات اسپایدر مصرفی (آلیاژ ۳۰۴ یا ۳۱۶  و برند تولید کننده یراق آلات) که در کیفیت نهایی عملیات اجرایی نقش بسزایی خواهد داشت، که باعث ارائه قیمت های متفاوت و همچنین کیفیتهای متفاوت این محصول می باشد.

مزایای استفاده از نمای اسپایدر

1-  کاهش وزن ساختمان در مقایسه با سایر نماها با مصالح بنایی

2- شفافیت و ورود حداکثری نور روز به فضای داخلی

3- مورد استفاده در قسمت های خم و مختلف اجرایی

4- مقاومت در برابر زلزله

5- قابلیت تلفیق  و هماهنگ سازی با سایر نماهای دیگر.

6- قابلیت استفاده از شیشه لمینت و دو جداره

روش انتقال بار

سازه اسپایدر می‌تواند به صورت فیکس یا فین و کابلی اجرا شود. تصمیم گیری در رابطه با  نوع  سیستم بر عهده معمار و مهندس طراح سازه می‌باشد.

اسپایدر با سازه لوله ای و بر روش فیکس

از رایج ترین روش های اجرای اسپایدر که با استفاده از لوله یا پروفیل های استیل یا فولادی قابل اجرا خواهد بود.

اسپایدر با شیوه اجرایی خرپا

روش اجرایی به صورت خرپا نیز در سیستم فیکس قرار میگیرد این سیستم به این روش عمل میکند که پس از محاسبات ( توسط مهندس محاسب عمران) سازه به صورت خرپا اجرا می گردد و پس از آن مدولار کردن و تقسیم بندی انجام می شود در این سیستم خرپا نقش اصلی انتقال بار شیشه را ایفا میکند.

اسپایدر با سازه کابلی

در این روش پس از نصب  کابل ، پیش تنیده می شود و کابل ها به عنوان استراکچر اصلی  وظیفه تحمل بار وانتقال به تکیه گاه‌ها را انجام می دهند.

نمای اسپایدر با سازه اسپیس فریم یا فری فرم

سازه‌های اسپیس فریم  (space frame)  ، فری فرم  (free form)

نصب و اجرای این محصول یکی از پیچیده‌ترین کارهای نصب در ساختمان و سازه‌ها می‌باشد. محاسبه دقیق به همراه اجرای با دقت شیشه اسپایدر می‌بایست باهم انجام‌شده و حتی اختلاف محاسبه میلی‌متری به دلیل ساختار شبکه‌ای به کیفیت کار آسیب جدی ‌می‌زند. اشکال هندسی منظمی که به صورت متحد با نظمی خاص در کنار هم قرار میگیرند و به واسطه این نوع نظم و قرار گیری داری استحکام خاصی هستند .سازه این نوع از نمای اسپایدر به وسیله بست و اتصال به یکدیگر متصل می گردند.

در این روش اسپایدر با کمک یک کانکتور بر روی استراکچر اصلی می نشیند.

اسپایدر فین گلس

به دلیل استفاده از شیشه های دارای دو یا چند لایه به عنوان پایه به جای استفاده از پایه های فلزی شاهد شفافیت بیشتر وسعت دید بالاتر و همچنین عبور نور بیشتر هستیم .

روش اجرا به این ترتیب میباشد یک تیغه شیشه ای لمینیت به صورت عمود بر قطعات شیشه ای نما در در قسمت داخلی فضا قرار گرفته و روتل های اسپایدر بر روی آن نصب می گردند و شیشه را مهار می کنند. در این نوع سازه می توان قطعات نمای شیشه ای را تا ارتفاع 6 متر طول به صورت یک تکه اجرا نمود . که به دیل حذف خطوط افقی حس زیبای بی حد و حصری در فضا ایجاد می کند.

نمای شیشه ای کلمپ

نمای  شیشه ای  کلمپ، نوعی از نمای مدرن می باشد که شیشه ها بدون نیاز به سوراخ کاری در محل مورد نظر بر روی کلمپ قرار می گیرند

این سیستم از نمای مدرن قابلیت اجرایی با استراکچر فلزی وخرپا و حالت فین شیشه ای را دارا می باشد.

2 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پروژه ها
محصولات
کاتالوگ هما رزیدنس
فهرست