شیشه سکوریت

شیشه سکوریت چیست؟ قیمت و اجرای شیشه سکوریت

شیشه سکوریت نوعی از شیشه است که مصارف زیادی علی الخصوص در موارد امنیتی دارد. این شیشه با نام‌های شیشه حرارت‌دیده، شیشه ایمن، شیشه میرال و شیشه نشکن نیز شناخته می‌شود. سکوریت کردن در واقع یک نوع عملیات حرارتی می‌باشد که بر روی شیشه‌های خام ساختمانی صورت می‌گیرد. این فرایند را می‌توان بر روی شیشه‌های رنگی، رفلکتیو، چاپ شده یا لعاب‌دار هم اجرا کرد. این نوع شیشه، در جاهایی که استحکام و مقاومت در مقابل حرارت و ایمنی مورد نظر باشد استفاده می‌شود. در صنعت خودرو سازی، از گلس سکوریت در سمت‌ها و عقب خودرو استفاده می‌گردد. شیشه سکوریت در نمای شیشه ساختمان نیز استفاده می شود.

شیشه‌های سکوریت امکان برش توسط ابزارهای برش را دارا نیستند. بنابراین پس از اندازه‌گیری دقیق محل نصب، ابعاد و محل‌های سوراخکاری شیشه، شیشه‌ها برش خورده و در صورت لزوم سوراخکاری، سنگ کاری، سندبلاست و سایرفرایندها بر روی آن‌ها انجام می‌شود. در نهایت در کارخانه با انجام عملیات مخصوص، تبدیل به شیشه سکوریت می‌شوند. شیشه سکوریت در ضخامت‌ها، ابعاد و انواع مختلفی ( همانند ساده، مشجر، دودی، رنگی، رفلکس و…) قابل تولید است.

 

شیشه سکوریت

قیمت شیشه سکوریت

شیشه سکوریت انواع مختلفی دارد و براساس نیاز شما باید انتخاب شود. همچنین ضخامت شیشه یکی از معیار های تعیین کننده قیمت است که باید به آن دقت کنید. برای مشاوره بهتر می توانید با شماره tel:021-4481-0190 تماس بگیرید.

 

انواع شیشه‏‌های سکوریت

شیشه‌ها، نقش مهمی را در طراحی و معماری ساختمان‌ها و همچنین سایر صنایع بازی می‌کنند. در نتیجه افزایش مقاومت شیشه، موجب افزایش کاربرد آن نیزمی‌شود. انواع شیشه سکوریت از لحاظ فرآیند تولید بدین شرح است:

 

شیشه سکوریت حرارتی

شیشه حرارتی یا شیشه حرارت دیده نوعی از شیشه است که کاربردهای فراوانی دارد. حرارت موجب می‌شود که سطح خارجی شیشه، تحت فشار و سطح داخلی آن، تحت تنش و کشش قرار بگیرد.

این روش اعمال تنش باعث می‌گردد که شیشه نسبت به شیشه‌های عادی مقاوم‌تر گردد . همچنین در صورت شکسته شدن شیشه، به صورت تکه‌های کوچک خرد شود که خطرات جانی کمتری را به همراه خواهد داشت. این شیشه‌ها به دلیل امنیت و مقاومت بالایی که دارند. کاربرد آن در صنعات اتومبیل‌سازی، درب حمام، درب‌های شیشه‌ای و انواع ظروف آشپزی استفاده می‌شوند.

 

شکست شیشه سکوریت

 

سایر نکات

رنگ شیشه، شفافیت آن، ترکیب شیمیائی و ضریب عبور نور بر اثر حرارت دادن، تغییر نمی‌کند. همین‌طور سختی، ضریب انبساط، وزن مخصوص و ضریب هدایت حرارتی آن نیز طی فرایند سکوریت کردن، تغییری نخواهد کرد. همچنین طی فرایند سکوریت کردن، مقاومت پیچشی، کششی و مقاومت در برابر ضربه آن بهبود خواهند یافت.

فرآیند سکوریت، الگوی شکست شیشه را نیز تغییر می‌دهد. شیشه نشکن در صورت اعمال ضربه شدید به قطعات بسیار کوچکی تقسیم میشود. اما برندگی شیشه عادی را ندارند. مزیت این شیشه این است که خسارت جانی و مالی حادثه را به حداقل ممکن می‌رساند. اهمیت این امر به هنگام بلایای طبیعی مانند زلزله و طوفان آشکار می‌شود. شیشه‌های نشکن دارای مقاومت مکانیکی حدود ۵ برابر شیشه‌های معمولی هستند.

شیشه نشکن مقاومت حرارتی بالایی دارد. قادر است ۳ برابر بیشتر از شیشه معمولی در برابر حرارت پایداری کند. این شیشه تغییرات حرارتی تا ۳۰۰ درجه سانتی گراد را تحمل می‌نماید.

 

 

فرایند شیمیایی

در این روش محصول در حوضچه‌ای از نمک‌های مذاب در دمای حدود ۴۰۰ درجه سانتیگراد غوطه‌ور می‌شود. توزیع تنش در فرآیند سکوریت کردن شیمیایی متفاوت از روش حرارتی است. شیشه یا گلس روی گوشی‌های تلفن همراه از نوع شیشه‌های نشکن شیمیایی است. این گلس مقاومت بالایی در برابر شکستن از خود نشان می‌دهد.

کاربرد شیشه سکوریت

این شیشه‌ها در اجرای نمای ساختمان‌، فروشگاه‌ها، مغازه‌ها، نمایشگاه‌ها، درب حمام، دود بند و … کاربرد دارد.

کاربرد شیشه های سکوریت در درب های ساختمان

طبق قوانین ساخت و ساز جدید، به منظور افزایش و حفظ ایمنی محیط مسکونی و تجاری، تمامی شیشه‌های بکار رفته در دربها یا پانلهای ثابت باید از نوع شیشه سکوریت استفاده گردد. علاوه بر این هر درب که بعنوان درب ورودی و خروجی ساختمان در مجاورت با پیاده رو قرار دارد باید با استفاده از شیشه سکوریت ساخته شود.

کاربرد شیشه سکوریت به عنوان پله و محافظ شیشه ای

استفاده از سکوریت در پاگرد و مجاورت پله ها، جهت جلوگیری از سقوط افراد، کاربرد بسیاری دارد. پله ها جزو مکان های خطرناک در هر ساختمان محسوب می شوند و استفاده از شیشه های سکوریت که مقاومت بالایی در مقابل ضربه و شکستکی دارند، در پله ها بسیار رایج است همچنین امروزه از شیشه سکوریت در ساخت پله های شیشه ای نیز استفاده می شود. به کار بردن شیشه در ساخت منزل، یکی از خاص ترین و جذاب ترین دکوراسیون ها را برای شما ایجاد خواهد کرد.

 

ساخت حمام های شیشه ای

در بسیاری از خانه های بزرگ و لاکچری اتاقی به نام اتاق مستر وجود دارد که بزرگترین اتاق خانه می باشد و دیزاین آن با سایر اتاق ها متفاوت می باشد …اتاق مستر دارای ویژگی هایی می باشد که نسبت به سایر اتاق ها متمایز است همچون دارا بودن حمام مستر که درون اتاق است. برای اینکه فضای حمام از سرویس بهداشتی تفکیک شود بهترین گزینه استفاده از حمام های شیشه ای می باشد چرا که این پارتیشن بندی شیشه ای باعث می شود تا نقاط دیگر خیس و کثیف نشود و همچنین متریال شیشه در برابر رطوبت مقاوم است و خراب نمی شود به همین دلیل به علت ماندگاری بالا می توان از آن به مدت طولانی بهره مند شد. طراحان دکوراسیون برای هرچه بهتر شدن این فضا از حمام شیشه ای جهت زیبایی سرویس های بهداشتی استفاده می کنند. 

 

 

16 دیدگاه. دیدگاه جدید بگذارید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پروژه ها
محصولات
کاتالوگ هما رزیدنس
فهرست