پارتیشن شیشه ای

مزایای پارتیشن شیشه ای در شرکت ها

مزایای پارتیشن شیشه ای

پارتیشن شیشه ای مهم ترین و معروف ترین طراحی دکوراسیون داخلی است. معمار های حرفه ای همیشه این گزینه را برای سازمان ها و خانه ها در نظر دارند . درباره اینکه پارتیشن چیست و انواع پارتیشن در مقالات قبلی صحبت کردیم.

این طراحی می تواند با توجه به میزان فضا و نوع طراحی خانه یا اداره صورت بگیرد. پارتیشن اداری نیز یکی از مهم ترین آپشن های موجود در اداره هاست.

بیایید در این مقاله به مهم ترین مزایای پارتیشن شیشه ای بپردازیم.

ترکیبی از نظم و در کنار هم بودن

اکثر کمپانی ها برای ایجاد نظم و آرامش از این طراحی استفاده می کنند. ویژگی خوب این سبک طراحی ایجاد حس در کنار هم بودن است. فرض کنید در فضایی با جمعیت بیش از 15 نفر کار می کنید. فکر میکنید چه مواردی می تواند تمرکز شمارا بهم بزند؟

  • صحبت همکاران یا مشتریان
  • تماس های تلفنی فروش و پشتیبانی
  • صداهای دستگاه هایی مثل پرینتر و تلفن و …
  • جلسات یا مصاحبه های کاری

اما شما دلتان میخواهد با دوستان خود در تعامل باشید و در آرامش آنها را ببینید. قطعا دیوار های گچی نمی توانند این قابلیت را داشته باشند. اما پارتیشن شیشه ای دقیقا برای همین خواسته طراحی شده است. یک فضای زنده که می تواند احساس فعال بودن محیط را به شما بدهد و تمرکز شما را نیز حفظ کند. یا اگر نیاز است فضا را مات کنید!

پیاده سازی پارتیشن شیشه ای

تا به حال به ساختمان در حال ساخت با دیوار های گچی را دیده اید؟ دردسری عظیم برای سازنده و صاحب ملک است.

دیوار های گچی شما را در یک فضای بسته بی رنگ محسور می کند و شما توانایی جا به جایی آن را ندارید. اگر بخواهید یک دیوار گچی را جا به جا کنید باید به تخریب آن فکر کنید. یکی از مواردی که می تواند خاقیت شما را دو چندان کند بهره گیری از محیط زنده ایست که در حال رخ دادن است. پارتیشن شیشه ای بسیار سبک بوده و پیاده سازی آن در یک روز قابل انجام است. همچنین جا به جایی آن نیز فقط یک روز زمان می برد و شما نیازی به تخریب و بی نظمی در محیط ندارید.

جا به جایی با سرعت بالا

پارتیشن اداری قابلیت جا به جایی راحت تری دارد. حضور یک کارشناس فنی می تواند به شما کمک کند تا در کمترین زمان ممکن پارتیشن ها را از مکانی به مکان دیگر منتقل کنید. این موضوع در ساخت و تقسیم بندی فضا های کاری نیز به شما کمک میکند. این جابه جایی در انواع پارتیشن اداری تفاوت دارد. برای مثال پارتیشن چوبی با پارتیشن شیشه ای تفاوت نصب و تجهیزات دارد. پارتیشن فریم لس و فریم دار نیز می تواند تفاوت هایی در جا به جایی داشته باشد. در نظر داشته باشید که جا به جایی پارتیشن شیشه ای باید با احتیاط و شرایط حمل مناسب انجام شود. ممکن است در فرایند حمل شیشه لمینت یا شیشه سکوریت اسیب ببیند.

 

پارتیشن بندی با هزینه کم

فرض کنید که می خواهید دو دفتر مجزا در فضای کاری خود ایجاد کنید. هدف این است که دو تیم از هم جدا باشند و با تمرکز بیشتری کار کنند. حالا برای جدا سازی باید مصالح ساختمانی مانند گچ، سیمان و آجر بخرید. بیشتر از ده روز کاری باید زمان بگذارید تا دیوار ها و تجیهزات همراه آن مانند برق کشی و در چوبی نیز روی آنها نصب شود. در کنار این موارد شما دیگر نیازی به خرید اتصالات جدید ندارید چرا که یک بار برای پارتیشن این موارد را تهیه کرده اید.

نقشه پذیری راحت تر

پارتیشن ادرای و پارتیشن شیشه ای یکی از منعطف ترین سازه ها برای نقشه های متفاوت است. فرض کنید از یک دفتر L  شکل به مربع شکل تغییر مکان می دهید. اگر از سازه های استاتیک مانند دیوار گچی یا دیوار آماده  استفاده کنید این انعطاف پذیری را نخواهید داشت. زمانی که میخواهید فضای دلخواه خود را در هر ساختمانی پیاده سازی کنید و خیالتان از فضا راحت باشد پارتیشن اداری به کمک شما می آید. پارتیشن اداری از صفحات جدا از هم تشکیل شده اند و شما می توانید در جای مناسب آنها را به هم متصل کنید. جدا سازی دو فضا از هم یا ساخت یک اتاق مجزا در اختیار خودتان است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

Fill out this field
Fill out this field
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.

پروژه ها
محصولات
کاتالوگ هما رزیدنس
فهرست